Overslaan en naar de inhoud gaan

jobs

Chauffeur vrachtwagen / oplegger

Ben jij een chauffeur en zoek je een gevarieerde job waar je niet alleen achter je stuur zit, maar ook af en toe je handen uit de mouwen steekt op de werf? Wij zoeken zowel vrachtwagenchauffeurs als chauffeurs die onze oplegger kunnen besturen.

Dit vind jij waarschijnlijk belangrijk

 • Een deftig loon en bouwpremies
 • Een job dicht bij huis
 • Regelmatige uren zodat je 's avonds nog tijd hebt om te doen wat je graag doet
 • Een leutig team waar je een grote vrijheid krijgt en niet continu gecontroleerd wordt
 • Doelgerichte opleidingen om je skills te verbeteren
 • Veel vrijheid
 • Een kwalitatieve vrachtwagen of oplegger, waar je zelf volledig verantwoordelijk voor bent. Maar ook ander, degelijk materiaal om mee te werken.

Klinkt goed? Of het nu gaat over openbare aanbestedingen, verkavelingen of andere grond- en wegeniswerken: waar een werk is, is een weg voor Vanden Buverie. En misschien ook voor jou?

Jouw takenpakket

 • Je bent niet enkel een chauffeur, maar je steekt ook graag af en toe je handen uit de mouwen op de werf
 • Je vervoert bouwmaterialen en beton van en naar de werven in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Henegouwen
 • Je bent in het bezig van een geldig rijbewijs C/CE met code 95
 • Je bent verantwoordelijk voor je materiaal en zorgt dat alles in topconditie is. Je vrachtwagen eens wassen? Met veel plezier!

Een fijne job in een zalig team

Grapje hier, mopje daar, je bent er niet vies van! Je komt terecht in een vaste ploeg die rond 7u de baan op gaat. Jullie trekken aan hetzelfde zeel en verzetten samen bergen werk. Omdat je zin hebt om nieuwe dingen te proberen, de kneepjes van het vak te leren en elke dag er anders uitziet, vliegt de tijd vooruit! Je werkt graag met anderen samen en springt bij waar nodig. Je bent er niet vies van je handen vuil te maken en hebt vooral veel goesting in een leutige job!

"Je bent hier absoluut geen nummer. We zijn altijd correct betaald, er is een familiale sfeer en alle collega's helpen elkaar waar nodig"

Kraanman Kim

Familiale sfeer en goede verloning

Vanden Buverie & Co is een echt familiebedrijf met een informele sfeer. Iedereen kent iedereen waardoor de sfeer er altijd in zit. Aan de bazen en de bureaumedewerkers kan je altijd je verhaal kwijt. Collega’s worden vrienden. Je bent vrij om opleidingen te volgen en krijgt de kans om door te groeien. In ruil krijg je een correcte verloning met ecocheques en bouwpremies.

Onze projecten lopen vooral in een straal van 30 kilometer rond ons hoofdkantoor in Desselgem. Extra dicht bij huis, dus!


Niet twijfelen, ga ervoor!

Zin om ons team te versterken als chauffeur?
Stuur je cv door naar info@vandenbuverie.be of bel ons op 056 71 19 37

Interesse? Neem contact op voor meer informatie!

Ik wil graag onderstaande contacteren