Overslaan en naar de inhoud gaan
jobs

Betonboorder /-zager

Wil jij een sleutelrol spelen in de bouwsector? Ben je een ervaren betonboorder/-zager of heb je de passie en het potentieel om dit vak te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit vind je waarschijnlijk belangrijk:

  • Een deftig loon en bouwpremies
  • Een job dichtbij huis
  • Regelmatige uren zodat je ’s avonds nog tijd hebt om te doen wat je graag doet
  • Een leutig team
  • Degelijk en kwalitatief materiaal en uitgeruste machines om mee te werken
  • Mooie projecten waar jij helemaal je ding mee kan doen

    Herken jij jezelf hierin? Of het nu gaat over openbare aanbestedingen, verkavelingen of andere grond- en wegeniswerken: waar een werk is, is een weg voor Vanden Buverie, en misschien ook voor jou?

Dit zal je doen

Betonboringen: Je voert betonboringen uit op verschillende werven, zowel verticaal naar onder en boven als horizontaal. Met behulp van verschillende soorten diamantboren maak je nauwkeurige gaten in beton en steen.

Zagen en frezen: Je zaagt in wanden en vloeren, zorgt voor (schijn)voegen in verse beton om scheuren te voorkomen en brengt vellingkanten aan. Daarnaast ben je ook betrokken bij sloopwerk en andere bouwwerkzaamheden.

Veiligheid en nauwkeurigheid: Je hebt oog voor veiligheid op de werkvloer en werkt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften en richtlijnen. Je leest technische tekeningen en instructies nauwkeurig en voert je werkzaamheden zelfstandig en precies uit.

Afwisseling en flexibiliteit: Je werkt op diverse projecten, variërend van grote projecten tot particuliere opdrachten. Geen enkele dag is hetzelfde, en jij bent in staat om flexibel om te gaan met de dynamiek van de bouwsector.

Communicatie en administratie: Je communiceert vlot met klanten en collega’s op de werklocatie. Daarnaast houd je een correcte administratie bij van gewerkte uren en gebruikte materialen.

✔ Aanvullend werk op onze werven


“Het is mijn 21ste jaar bij Vanden Buverie. De sfeer hier is gewoon zalig. Je moet nooit verder gaan werken dan de buurt van Waregem en Kortrijk. Ik heb goeie collega’s en bazen waar ik altijd op kan rekenen. Als je iets vraagt, dan luisteren ze altijd. We werken trouwens ook met mooi materiaal en in een fijne omgeving, kan niet beter, toch?”

Arbeider Steven

Een fijne job in een zalig team

Grapje hier, mopje daar, je bent er niet vies van! Je komt terecht in een vaste ploeg die rond 7u de baan op gaat. Jullie trekken aan hetzelfde zeel en verzetten samen bergen werk. Omdat je zin hebt om nieuwe dingen te proberen, de kneepjes van het vak te leren en elke dag er anders uitziet, vliegt de tijd vooruit! Je werkt graag met anderen samen, helpt waar nodig, maakt graag je handen vuil en hebt vooral veel goesting in een leutige job!

Familiale sfeer en goede verloning

Onze projecten lopen vooral in een straal van 30 kilometer rond ons hoofdkantoor in Desselgem. Extra dicht bij huis, dus!

Vanden Buverie & Co is een echt familiebedrijf. Iedereen kent iedereen waardoor er een leuke sfeer wordt opgebouwd. Aan de bazen en het bureaupersoneel kan je altijd je verhaal kwijt. Collega’s worden vrienden. Je bent vrij, mag een slokje water of cola gaan drinken wanneer je daar zin in hebt en krijgt de kans om door te groeien. In ruil krijg je een correcte verloning met ecocheques en bouwpremies.


Niet twijfelen, ga ervoor!

Zin om ons team te versterken als betonboorder /-zager?
Stuur je cv door naar info@vandenbuverie.be of bel ons op 056 71 19 37

Interesse? Neem contact op voor meer informatie!

Ik wil graag onderstaande contacteren