Overslaan en naar de inhoud gaan

Waar een weg is, is een werk voor Vanden Buverie

vanden_buverie

over ons

Over Vanden Buverie 

Als West-Vlaamse kmo is Vanden Buverie dé partner bij uitstek voor de uitvoering van wegenis- en rioleringswerken in de ruime regio van Waregem. Met een eigen breekwerf, betoncentrale en modern machinepark, geeft ons team van bijna 100 gemotiveerde vakmannen en -vrouwen het beste van zichzelf voor zowel publieke als private opdrachtgevers.

Grondige afbraak- of vernieuwingswerken in het verschiet? Nood aan grondstabilisatie voor de herstelling en aanleg van wegen, verkavelingen of rioleringsstelsels? Op zoek naar een betoncentrale of partner voor de recyclage van jouw bouw- en sloopafval? Vanden Buverie waardeert niet enkel gemeenten en buurten op, maar voltooit ook voor particulieren en projectontwikkelaars kwalitatieve totaalprojecten en deelopdrachten.

Zin om terecht te komen in onze zalige familie?

Wij zoeken gedreven collega’s om ons team te versterken!

Alle vacatures

Betonboorder /-zager

Als betonboorder sta je in voor het zagen, frezen en boren in ons gegoten beton.

Chauffeur vrachtwagen / oplegger

Als chauffeur reken je op een gevarieerde job in een zalig team.

Arbeider wegenis- en rioleringswerken

Onze arbeiders zijn kritieke schakels. Van afbraakwerken, betonwerken en het…

Kraanman / kraanmachinist wegenis- en rioleringswerken

Als kraanmachinist ben je verantwoordelijk voor je eigen kraan vanaf de…
betoncentrale_breekwerf_waregem

Activiteiten

Betoncentrale en breekwerf Waregem

Investeren is vooruitgaan. Wij beschikken over een modern machinepark, een eigen betoncentrale en breekinstallatie. Derden kunnen er terecht voor stortbeton, gestabiliseerd zand, granulaten, grind en aarde. Met een betonpomp en enkele betonmixers leveren wij ook stortbeton ter plaatse. Maar daar blijft het niet bij. Op de eigen breekinstallatie recycleren wij ook bouw- en sloopafval van derden die we nadien opnieuw gebruiken in onze projecten.